Lärare, sv, eng, ma, tillsvidare 100%

Vi söker nu lärare i svenska, engelska och matematik. Om du inte har nämnd kombination kan det ändå vara av intresse då vi kan fördela om inom arbetsgruppen.

Om tjänsten
Vi söker nu lärare i svenska, engelska och matematik. Om du inte har nämnd kombination kan det ändå vara av intresse då vi kan fördela om inom arbetsgruppen.

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i ett väl fungerande arbetslag och i en inspirerande miljö med naturen runt knuten. Samverkan mellan lärare, elever och ledning är omfattande och därför en av våra styrkor samt att beslutsvägarna är korta.

Omfattningen är på 100% men en lägre omfattning är möjlig efter överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde den 9 augusti 2021.

Om dig
Vi ser gärna att du har relevant utbildning och ett stort engagemang för det uppdrag du ska utföra. Det krävs att du har mycket god samarbetsförmåga och sätter elevens utveckling i första rummet.

Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 250 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.

Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.

Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.

Välkommen med din ansökan.

Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med ”Lärare svenska, engelska och matematik” till jobb@lillerud.se eller med vanlig post.

Sista ansökningsdag 2021-05-09.

Kontaktperson
Rektor Anders Westlund, anders.westlund@lillerud.se, 054-840807, 070-386 67 40

Fackliga representanter:
Anna Westlund, anna.westlund@lillerud.se (Lärarnas Riksförbund), 054-84 08 00
Christoffer Bergsten, christoffer.bergsten@lillerud.se (Lärarförbundet) 054-84 08 00