Ledig tjänst djurskötare till svinhuset

Som instruktör i svinhuset kommer du att jobba med den dagliga skötseln av vår besättning med 96 suggor med smågrisuppfödning.

I tjänsten ingår undervisning av våra elever, samt praoelever, när det gäller skötsel av lantbruksdjur. Du kommer att samarbeta med husdjurslärare när det gäller undervisningen.

Omfattningen är 100 % och arbetstiderna är 07.00 – 16.00 samt helgarbete enligt schema.

Tjänsten är tills vidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot grisskötsel samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av grisproduktion. Du kommer till stor del att själv planera och styra arbetet så vi ser att du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Men även meriterade om du har någon form av pedagogisk utbildning och att du gillar att jobba med ungdomar.

Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 220 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en speciell atmosfär på skolan.

Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning och inne på Färjestads travbana även ett travstall.

Vi tänker framåt och just nu vi bygger ett nytt hunddagis. Läs gärna mer på www.lillerud.se eller vår Facebook sida ”Lillerudsgymnasiet”.

Välkommen med din ansökan.

Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med ”Svinhuset” till info@lillerud.se eller med vanlig post.

Sista dag att ansöka är 2019-11-04.

Intervjuer sker löpande. 

Kontakt
Driftsledare Kristian Fjellström 070-328 33 09

Företag
Lillerudsgymnasiet AB

Adress
Lillerudsgymnasiet
Lillerud
664 94 VÅLBERG