Ledig tjänst djurvårdare till djurhuset

Om tjänsten
Som djurskötare i djurhuset kommer du att jobba med den dagliga skötseln av djuren. I djurhuset har vi olika sorters sällskapsdjur så som kaniner, gnagare, tropiska fåglar, reptiler, akvariefiskar och illrar. Du kommer också att ansvara för inköp av foder och utrustning.

Djurhuset ingår även i undervisningen där våra elever ges praktisk träning i att sköta sällskapsdjur. Du kommer därför också att fungera som instruktör för våra elever och du kommer att planera en del av undervisningen tillsammans med våra andra djurlärare.

Omfattningen är 100 % och arbetstiderna är 08.00 – 17.00. 

Tjänsten är ett vikariat på ett år, med goda möjligheter till förlängning.

Tillträde: 2019-08-26 eller så snart det är möjligt. 

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har naturbruksutbildning, gärna med inriktning mot sällskapsdjur samt erfarenhet av yrkesmässig skötsel av sällskapsdjur. Du kommer till stor del att själv planera och styra arbetet så vi ser att du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. 

Det är också meriterande om du har någon form av pedagogisk utbildning och erfarenhet av att jobba med ungdomar. 

Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 220 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en speciell atmosfär på skolan. 

Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning och inne på Färjestads travbana även ett travstall.

Vi tänker framåt och just nu vi bygger ett nytt hunddagis. Läs gärna mer på www.lillerud.se eller på vår Facebook sida ”Lillerudsgymnasiet”.

Välkommen med din ansökan

Publiceringsdatum
2019-07-18

Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med ”Djurhuset” till info@lillerud.se eller med vanlig post. 

Sista dag att ansöka är 2019-08-09.

Kontakt
Anders Westlund info@lillerud.se 054-84 08 07.

Företag
Lillerudsgymnasiet AB

Adress
Lillerudsgymnasiet
Lillerud
664 94 VÅLBERG