Ledig tjänst vikariat lokalvårdare

Daglig städning av arbetsytor och golvvård ingår i arbetet. Du kommer att arbeta med bland annat städning av klassrum, kontor, toalett, omklädningsrum och korridorer.

Om tjänsten
Daglig städning av arbetsytor och golvvård ingår i arbetet. Du kommer att arbeta med bland annat städning av klassrum, kontor, toalett, omklädningsrum och korridorer. Städningen sker enligt överenskomna rutiner. Det är ofta verksamhet i de områden och ytor som ska städas.

Storstädning med traditionell maskin sker regelbundet samt ibland även storstäd inom bygg samt flyttstädning.

Omfattningen är 100 % och arbetstiderna är dagtid.

Tjänsten är ett vikariat med tillträde den 2020-01-07 och längst till och med 2020-06-13.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare vana från arbete inom städ och som kan utföra lokalvård på ett professionellt sätt. Städutbildning är meriterande. Du har en hög servicekänsla och är positiv i mötet med våra elever och personal.

För att kunna arbeta utifrån våra städ- och säkerhetsinstruktioner samt föra dialog med elever och personal behöver du ha goda kunskaper i svenska, både när det gäller tal, skrift och förståelse. Du bör vara ordningsam, ansvarstagande och självgående.

Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 220 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en speciell atmosfär på skolan.

Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning och inne på Färjestads travbana även ett travstall.

Vi tänker framåt och just nu vi bygger ett nytt hunddagis. Läs gärna mer på www.lillerud.se eller vår Facebook sida ”Lillerudsgymnasiet”.
Välkommen med din ansökan.

Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med ”Lokalvårdare” till info@lillerud.se eller med vanlig post.

Sista dag att ansöka är 2019-11-25.

Vid anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande.

Kontakt
Internatsföreståndare Martin Moberg,  martin.moberg@lillerud.se, 054- 84 08 60.

Företag
Lillerudsgymnasiet AB

Adress
Lillerudsgymnasiet
Lillerud
664 94 VÅLBERG