Ledig tjänst vikariat köksbiträde

På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost, lunch och middag till våra elever och personal på skolan. Vi serverar cirka 200 portioner varje dag.

Om tjänsten
På Lillerud har vi ett eget kök där vi lagar mat från grunden och serverar frukost, lunch och middag till våra elever och personal på skolan. Vi serverar cirka 200 portioner varje dag. Då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig behöver vi en vikarie i köket.

Tillträde: Tjänsten är ett vikariat på 50 % mellan 2019-01-27 till och med 2020-05-31. Arbetet är fem timmar per dag, fyra dagar per vecka (måndag – torsdag).

Om dig
Vi ser att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet, samt ett stort engagemang för att laga och servera mat. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och vill utvecklas tillsammans med oss.

Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 220 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en speciell atmosfär på skolan.

Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning och inne på Färjestads travbana även ett travstall.

Vi tänker framåt och just nu vi bygger ett nytt hunddagis. Läs gärna mer på www.lillerud.se eller vår Facebook sida ”Lillerudsgymnasiet”.

Välkommen med din ansökan.

Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med ”Köksbiträde” till info@lillerud.se eller med vanlig post.

Sista dag att ansöka är 2019-12-17.
Intervjuer sker löpande.

Kontakt:
Kökschef: Sebastian Tornberg, 070-797 72 29
Kommunal: Birgitta Selberg, 070-621 78 04

Adress
Lillerudsgymnasiet AB
Lillerud
664 94 VÅLBERG