Reparatör tillsvidare 100%

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med planerat underhåll och akuta reparationer, vilket kommer att ske såväl i vår verkstad som ute i verksamheten. Allt arbete på såväl gammalt som nyare material, ska utföras utifrån rutiner för god arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet samt effektivitet.

Du kommer bland annat att komma i kontakt med djurstallar, traktorer, maskiner för ett stort lantbruk, fordon, släpkärror och diverse småmaskiner. Detta gör att vi kan erbjuda många varierande arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta självständigt samt tillsammans med vår andra reparatör.

Omfattningen är heltid på 100%, dock kan en lägre tjänstgöringsgrad vara möjlig efter överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan bli aktuellt. Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.

B-körkort är ett krav.

Om dig

Vi söker dig som har lämplig utbildning för tunga reparationer med en bred erfarenhet inom området. Du bör ha goda kunskaper inom hydralik och certifikat på heta arbeten samt travers. Önskvärt är att du har svetsvana av båg, mig och gas.

Du har god samarbetsförmåga och trivs i en miljö med många kollegor och elever.
Du gillar problemlösning och har en förmåga att se lösningar och förbättrings-åtgärder. Som person gillar du ordning och reda, är prestigelös, självgående och drivs av att ta ett stort ansvar på arbetsplatsen.

Om Lillerudsgymnasiet

På Lillerud studerar cirka 280 elever. På skolan bedriver vi gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det skapar en härlig familjär känsla på skolan.

Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Vi har ett stort skoljordbruk med kor, grisar och får, en komplett hästanläggning med två fina ridhus samt ett travstall inne på Färjestads travbana. Vi har även veterinär, hunddagis samt ett smådjurshus med många olika sällskapsdjur.

Vill du veta mer besök www.lillerud.se eller vår Facebooksida ”Lillerudsgymnasiet”.

Välkommen med din ansökan.

Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med ”Reparatör” till jobb@lillerud.se alternativt per post.

Sista ansökningsdag 2021-07-04.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontaktperson
Driftsledare Kristian Fjellström, kristian.fjellstrom@lillerud.se, 070-328 33 09
Facklig representant Per Karlsson, per.karlsson@lillerud.se, 070-270 71 27

Företag
Lillerudsgymnasiet AB

Adress
Lillerudsgymnasiet
Lillerud
664 94 VÅLBERG