Snickare 100 %

Som snickare på Lillerudsgymnasiet kommer du främst att jobba med underhåll av befintliga fastigheter samt nybyggnationer på skolan.

På Lillerud har vi många olika fastigheter allt från djurstallar och maskinhallar till elevhem och skolbyggnader. Du kommer därför att jobba med många varierande arbetsuppgifter och tillsammans med vår nuvarande snickare.

Omfattningen är 100 %. Tjänsten är tills vidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. En lägre tjänstgöringsgrad kan vara möjlig efter överenskommelse.

Tillträde sker så snart som möjligt alternativt efter överenskommelse.

B-körkort är ett krav.

Om dig
Vi söker dig som har lämplig utbildning gärna med flera års erfarenhet som snickare och du är välbekant med arbetsuppgifterna. Du har god samarbetsförmåga och trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du gillar problemlösning och har en förmåga att se lösningar och förbättringsåtgärder. Som person är du prestigelös, självgående och du gillar att ta ett stort ansvar på arbetsplatsen.

Om Lillerudsgymnasiet
På Lillerud studerar cirka 250 elever inom Naturbruksgymnasiets inriktningar: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag och cirka 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Det här skapar en familjär känsla på skolan.

Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad. Skolan har ett stort skoljordbruk samt kor, grisar, får och sällskapsdjur. Vi har också en komplett hästanläggning med bland annat två fina ridhus och inne på Färjestads travbana även ett travstall.

Vill du veta mer besök www.lillerud.se och följ oss gärna på sociala medier.

Välkommen med din ansökan.

Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Så ansöker du
Skicka ansökan märkt med ”Snickare” till jobb@lillerud.se alternativt per post.

Sista ansökningsdag 2021-02-07.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Kontaktperson
Driftsledare Kristian Fjellström, kristian.fjellstrom@lillerud.se, 070-328 33 09
Facklig representant Per Karlsson, per.karlsson@lillerud.se, 070-270 71 27

Företag
Lillerudsgymnasiet AB

Adress
Lillerudsgymnasiet
Lillerud
664 94 VÅLBERG