Två hundskötare och instruktör

Om tjänsten
I augusti kommer Lillerud att starta upp ett hunddagis. Vi söker nu två personal till vårt hunddagis.

I tjänsterna ingår att ansvara för och vara delaktig i den dagliga skötsel av dagishundarna samt övriga arbetsuppgifter som finns på ett hunddagis. Lilleruds hunddagis drivs som ett ”vanligt” hunddagis, men det kommer också vara en viktig utbildningsplats för våra elever. Förutom att ansvara för dagishundarna ingår det också i tjänsten att jobba som instruktör, med att bland annat att planera och genomföra praktiska lektioner.

Omfattningen är 100 % och både öppning och stängning ingår i tjänsten. Möjlighet till deltid finns. Tjänsten är tills vidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Tillträde: 2020-08-10.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har hunddagisutbildning samt erfarenhet av att jobba på hunddagis. Men även att du har någon form av instruktörsutbildning och erfarenhet av att planera och genomföra olika hundutbildningar. Att du har god hand med hundar utgår vi ifrån samt att du gillar att jobba med ungdomar.

Om Lillerud
Lillerudsgymnasiet är vackert beläget 15 km väster om Karlstad, och här studerar cirka 220 elever. Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag. Ungefär 75 % av eleverna bor på skolans elevhem. Skolan bedriver gymnasieutbildning inom Naturbruksprogrammet med inriktningarna: Hästhållning, djurvård, lantbruk och naturvetenskap.

Lillerudsgymnasiet har ett stort skoljordbruk, inklusive ladugård och svinstall. Vi har en välutrustad hästanläggning samt ett travstall på Färjestads travbana. Med vårt nya hunddagis satsar vi framåt och vi planerar också att utöka utbudet med naturturism och vi investerar i lantbruksmaskiner. Läs gärna mer på www.lillerud.se och följ oss på sociala medier.

Ersättning
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-05-17.
Märk din ansökan med ”Lilleruds hunddagis”.
Ansökan skickas till: info@lillerud.se

Kontakt
Anita Axelsson, anita.axelsson@lillerud.se 070-328 02 39
Anders Westlund anders.westlund@lillerud.se 054-84 08 07

Välkommen med din ansökan!