Fritid

Att bo på elevhem innebär att du aldrig har tråkigt!

På kvällstid behöver du som boende elev på skolan inte gå sysslolös! Kör ett svettigt träningspass i vårt mindre gym, spela volleyboll barfota i gräset eller dansa loss med dina vänner i någon av våra idrottshallar.

Våra fritidsledare finns till för dig som elev och har alltid roliga planer i kikaren. Baka kanelbullar med dina rumskamrater, åk på älgsafari, läs till jägarexamen, pyssla i lugn och ro eller se på en bra film tillsammans samtidigt som ni äter kvällsfika.
Våra fritidsledare tar mer än gärna emot spännande förslag från dig som elev och försöker så gott det går att skräddarsy aktiviteter utifrån dig och dina kompisars önskemål.

På skolan anordnas också olika kurser, clinics och föredrag som elever på skolan får delta i. Det kan handla om hästar, hundar, lantbrukets djur, växtodling………….. det är mycket som händer under året!

 

På Lillerud har vi många trevliga traditioner under läsåret.

Varje höst, när skörden är bärgad, är det skördefest med middag, spex och show av och med personalen. På våren är det vårfest och då är det elevernas tur att spexa!

Mellan dessa höjdare anordnas många roliga tillställningar, som skapar en härlig stämning och trivsel på skolan.